You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Cu biletele pentru Tokyo 2020, Florentina Iusco si Alin Firfirica, invingatori in Cupa Romaniei la atletism

Florentina Iusco si Alin Firfirica, doi dintre cei mai valorosi atleti ai Romaniei, care au asigurata participarea la cea de-a XXXII-a editie de vara a Jocurilor Olimpice – Tokyo 2020, s-au impus in probele la care au participat in Cupa Romaniei la atletism, competitie desfasurata in Complexul Sportiv Iolanda Balas-Soeter, din Bucuresti. Legitimata la LPS Cetate Deva, Florentina Iusco s-a impus in finala de la saritura in lungime cu o performanta de 6,40 m, iar la triplusalt cu 13,84 m stabilind un nou record personal.

In proba masculina de aruncarea discului, stelistul Alin Firfirica a fost singurul concurent care a reusit o aruncare de peste 60 m, impunandu-se fara drept de apel cu 60,06 m.

La prima competitie in care a luat startul dupa pauza de cinci luni provocata de pandemia de coronavirus, Bianca Ghelber, de doua ori participanta in proba feminina de aruncarea ciocanului la Jocurile Olimpice, s-a impus la Bucuresti in aceasta proba cu o performanta de 69 m. La aruncarea greutatii, Bianca Ghelber a fost a doua.
Dupa concurs, tripla campioana mondiala de juniori la aruncarea ciocanului a declarat ca nu concepe sa nu obtina calificarea la Jocurile Olimpice Tokyo 2020.

Sursa foto: fra.ro

Galerie foto