You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Complexul Olimpic "Sydney 2000"

Pe malul lacului Snagov, într-un peisaj de vis, la numai 33 de kilometri de București, se află o adevărată oază a sportului românesc - Complexul Olimpic "Sydney 2000".

Din anul 2000 când a intrat în patrimoniul Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), baza sportivă din satul Izvorani a fost modernizată și dezvoltată, devenind astăzi un mare complex sportiv care asigură condiții de pregătire la standarde internaționale, la aproape toate ramurile sportive, apreciate de componenții echipelor de club și loturilor reprezentative atât ale României cât și ale altor țări de pe toate continentele.

Înaintea marilor competiții olimpice, când ”se strigă adunarea”, componenții Echipelor Olimpice ale României se reunesc la Complexul Olimpic Sydney 2000 pentru a se avânta împreună spre marile provocări olimpice.

În incinta Complexului, în afară de un bazin olimpic, săli și terenuri de sport, spații de cazare, restaurante, locuri de odihnă și relaxare, există săli de conferințe unde se pot organiza evenimente și întâlniri oficiale.

Contact
Adresa

Complexul Olimpic "Sydney 2000"
com. Ciolpani, sat Izvorani, jud. Ilfov

Localizare

Situat pe DN 1, la km. 33, din comuna Ciolpani, dreapta, 3 km. Centrul Olimpic "Sydney 2000" se afla amplasat chiar pe malul lacului si in imediata vecinatate a padurii Snagov.