You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Amfiteatrul polivalent "Sydney 2000"

Se află în imediata vecinatate a Hotelului Sydney 2000 și are o capacitate de 300 de locuri. De-a lungul timpului, a găzduit numeroase adunări generale ale Comitetului Olimpic și Sportiv Român, forumuri, ședințe, team-building-uri, evenimente festive.

În incinta Amfiteatrului polivalent se pot amenaja și alte săli de sedințe sau întruniri, mai mici, de 60 sau 20 de locuri.

Este dotată cu echipamente electronice de ultimă generație: instalație de sonorizare de 20.000 watt, trei videoproiectoare, trei ecrane plasmă cu diagonală de 150 cm, instalație de traducere simultană în șase limbi pentru 100 de persoane și un retroproiector.

Sala de ședințe Hotel Olimpic

În incinta Hotelului Olimpic, la etajul 1 se află o sală de ședințe care dispune de 150 de locuri pe scaune. Sala găduiește, în general, întruniri ale colectivelor tehnice ale loturilor/echipelor sportive cazate în incinta Complexului Olimpic, conferințe de presă, întâlniri de tip team-building.

Este dotată cu echipamente electronice de ultimă generație: instalație de sonorizare de 20.000 watt, trei videoproiectoare, trei ecrane plasma cu diagonal de 150 cm, instalație de traducere simultană în șase limbi pentru 100 de persoane și un retroproiector.