You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

COSR, la Adunarea Generala a Comitetelor Olimpice Europene – Marbella, 9-10 noiembrie 2018

Romania este reprezentata la Adunarea Generala a Comitetelor Olimpice Europene (EOC), eveniment major al lumii Olimpice din Europa care are loc la Marbella, in Spania, in perioada 9-10 noiembrie 2018, de o delegatie condusa de Presedintele COSR, Mihai Covaliu.
In cadrul Adunarii Generale, Mihai Covaliu a prezentat raportul Comisiei EOC de Marketing si Comunicare, pe care o prezideaza, in urma intalnirii care a avut loc in 14 iulie a.c. la Cluj-Napoca.
 
Raportul a concluzionat sugestiile acestei comisii pe doua niveluri importante. Primul nivel priveste intarirea brandului EOC in viziunea publicului general si propune un set de actiuni pentru facilitarea abordarii potentialilor sponsori si parteneri, avand ca tinta principala marile companii europene. Cel de-al doilea nivel trateaza perspectivele de crestere ale Jocurilor Eurpene ca produs principal al EOC pe piata extrem de dinamica a competitiilor sportive de mare anvergura din peisajul global.
 
Pe langa participantii obisnuiti ai acestei Adunari Generale, respectiv delegatiile Comitetelor Olimpice Nationale ale tarilor europene, au mai fost prezenti Presedintele Comitetului International Olimpic, Thomas Bach, insotit de 11 dintre membrii CIO din Europa si reprezentanti ai Solidaritatii Olimpice si ai departamentului CIO pentru relatii cu Comitetele Olimpice Nationale.
 

 

Galerie foto