You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Flacăra Olimpică a JOT Gangwon 2024 s-a stins în Gangneung Olympic Park

Ninsoare, ger, obraji roșii și multă veselie în Gangneung Olympic Park la Ceremonia de închidere a celei de-a IV-a ediții de iarnă a Jocurilor Olimpice de Tineret - JOT Gangwon 2024. Entuziasmul și distracția au fost cuvintele de ordine la festivitatea unde formațiile pop autohtone au încălzit atmosfera.

Choi Jong-gu, președintele Comitetului de organizare al JOT Gangwon 2024 și Thomas Bach, președintele Comitetului International Olimpic, s-au aflat printre paticipanții entuziaști și, după ce au transmis mesajele oficiale au declarat închise Jocurile.

Drapelul Olimpic a fost coborât, iar Flacăra Olimpică a JOT Gangwon 2024 s-a stins.

România a fost reprezentată de o mică delegație alcătuită din componenții lotului de schi fond Boglarka Pall și Ștefan Gherghel care au purtat drapelul tricolor la Ceremonie, antrenorul Janos Istvan, Florin Mișcă și Dragoș Tătaru, Șeful de Misiune și adjunctul Șefului de Misiune și medicul Diana Torje.

Întreaga ceremonie de închidere poate fi revăzută accesând link-ul https://www.youtube.com/live/q7STAqMQvTs?si=Yjx3hvjlkiYS6Tvf sau https://oly.ch/G24yt

Sursa foto: OIS/IOC Joel Marklund, Jonathan Nackstrand

 

Galerie foto