You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Tokyo 2020

JOT Gangwon 2024 - Bun venit tricolori!

Cea mai mare parte a delegației care a reprezentat România la Jocurile Olimpice de Tineret Gangwon 2024 a revenit astăzi în țară.
Specialiștii de la Comitetul Olimpic și Sportiv Român, oficiali de la federațiile naționale de specialitate, rude și prieteni i-au întâmpinat cu flori zâmbete și îmbrățișări pe cei  38 de sportivi și tehnicieni care au aterizat la Otopeni.

O mulțime de ziariști au luat interviuri la cald cu primele impresi de la cea dintâi experiență olimpică a tinerilor spprtivi. În centrul atenției s-a aflat Mihaela Aexia Anton, singura reprezentantă a Românie care a urcat până acum pe podiumul Jocurilor din Coreea.

Componenții lotului de patinaj viteză - Iulia Maria Ionescu, Teodora Maria Pârvu, Vlad Popa și Tudor Cristian Debu, pregătiți de antrenorii Marius Cristian Paraschivoiu și Cristina Andrei, și-au încheiat astăzi participarea la JOT. Cel mai bun rezultat a fost obținut de Tudor Debu - locul 17 în finală. Vlad Popa a terminat pe locul 23 (locul  13, în semifinala 1), iar Iulia Ionescu a fost pe poziția 25 (locul 16, în semifinala 1), iar Teodora Pârvu pe 28 (locul 12, în semifinala 2).
Sportivii din lotul de schi fond Boglárka Páll și Ștefan Paul Gherghel, antrenați de István Jánosi, vor concura luni și marți.

 

Galerie foto