You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Medaliata cu bronz și jumătate din TEAM ROMÂNIA se pregătesc de zborul spre casă

Mai bine de jumătate din TEAM ROMANIA se pregătește pentru zborul de revenire în țară. Componenții loturilor de bob, sanie, skeleton, biatlon și sărituri cu schiurile au încheiat competițiile, iar acum se bucură de momentele de relaxare dinaintea plecării spre casă.

 Experiența olimpică trăită în Coreea va fi pentru mulți dintre ei  motivația să muncească mai mult, mai serios, mai intens pentru a reveni în întrecerile olimpice ca seniori.

În fruntea delegației se va afla Mihaela Alexia Anton care a cucerit prima medalie pentru România la JOT Gangwon 2024 -  BRONZ la monobob fete.

Sami Mihai revine în țară cu fără medalie la monobob, deși jumătate din concurs a fost pe podium (locul 3 în manșa 1). Coborârea din manșa finală l-a tras însă în jos și a terminat pe locul 6, la fel ca Luiza Olaru, la monobob feminin cu o zi înainte.

Tot în TOP 10  au mai încheiat Jocurile: Adelina Gabriela Bădără și Luca Horațiu Ungureanu - LOCUL 8, skeleton individual; Ana Cezara Teodorescu, Vlad Florin Mușei, Nicolae Todirică , Alexandru Ioan Bălan – LOCUL 8, sanie, echipe mixte.
Pe LOCUL 10 s-au clasat:  Ioana Toma - skeleton individual, Krisztina Silló, Horia Nicolae Urs – biatlon,  ștafeta mixtă 2x6 km + 2x7,5 km, Vlad Florin Mușei – sanie, simplu.

 

Echipa Olimpică a României va ateriza pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni, mâine, 26 ianuarie, la ora 08:55.

 

Galerie foto