You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

februarie 15, 2024

Andreea Beatrice Ana a cucerit la București al treilea titlu european consecutiv

mai mult

februarie 14, 2024

Cei mai valoroși reprezentanți ai sportului românesc în 2023, premiați la GALA de la Ateneul Român

mai mult

februarie 13, 2024

Mihai Denis și Răvan Arnăut, medalii de bronz european la lupte, în Sala Polivalentă din București. Andreea Beatrice Ana, în finală

mai mult

februarie 12, 2024

3 aur, 1 bronz și două recorduri europene pentru România la CE de haltere

mai mult
COSR

Au început Europenele de lupte, la București

Ediția din acest an Campionatelor Europene de lupte rezervate seniorilor găzduite în perioada 12-18 februarie a.c. de Sala Polivalentă, din București, au început cu o ceremonie oficială de deschidere spectaculoasă. Show-ul a avut ca temă o incursiune în timp, istoria luptelor românești fiind ilustrată de Mariana Pachis - Sand Art artist, în timp ce ansamblul "Urșii de la Comănești - Leorda" au oferit publicului un moment tradițional inedit.
La CE de lupte de la București, România va fi reprezentată de 30 de sportivi, câte 10 la fiecare stil: greco-romane, libere masculin, și libere feminin. La ediția prececentă a Europenelor, la Zagreb, în 2023, tricolorii au cucerit 5 medalii - 2 AUR, 3 BRONZ.

mai mult...
  • Share
COSR

TEAM ROMANIA a încheiat JOT Gangwon 2024 cu o medalie de bronz la monobob

Punct final la JOT Gangwon 2024 pentru TEAM ROMANIA.  Boglárka Páll și Ștefan Paul Gherghel au fost ultimii sportivi tricolori care au evoluat în întrecerile olimpice din Coreea. Cei doi au luat startul în competiția de schi fond și au încheiat în a doua jumătate a clasamentului atât în probele de sprint liber cât și la 7,5 km clasic.
Chiar dacă pe podiumul olimpic de tineret a urcat doar Mihaela Alexia Anton – BRONZ la monobob, toți cei 33 de componenți ai TEAM ROMÂNIA care au luat startul la JOT Gangwon 2024 sunt câștigători.

mai mult...
  • Share
COSR

România, 6 medalii la Europenele de tenis de masă U21

Reprezentanții României au încheiat cu 6 medalii – 1 AUR, 4 ARGINT, 1 BRONZ, ediția din acest an a Campionatelor Europene de tenis de masa rezervate jucătorilor cu vârste până în 21 de ani, care s-a desfășurat la Skopje, în Macedonia. Vedeta lotului a fost Elena Zaharia care și-a adjudecat nu mai puțin de trei medalii.

mai mult...
  • Share
COSR

JOT Gangwon 2024 - Bun venit tricolori!

Cea mai mare parte a delegației care a reprezentat România la Jocurile Olimpice de Tineret Gangwon 2024 a revenit astăzi în țară.

Specialiștii de la Comitetul Olimpic și Sportiv Român, oficiali de la federațiile naționale de specialitate, rude și prieteni i-au întâmpinat cu flori zâmbete și îmbrățișări pe cei  38 de sportivi și tehnicieni care au aterizat la Otopeni.

O mulțime de ziariști au luat interviuri la cald cu primele impresi de la cea dintâi experiență olimpică a tinerilor spprtivi. În centrul atenției s-a aflat Mihaela Aexia Anton, singura reprezentantă a Românie care a urcat până acum pe podiumul Jocurilor din Coreea.

mai mult...
  • Share