You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

O noapte #BeActive, în Satul Sportiv #BeActive

Parcul Drumul Taberei din București se va transforma la acest sfârșit de săptămână, mai exact sâmbătă, 23 septembrie, în Satul Sportiv #BeActive, care va găzdui o mulțime de activități și demonstrații sportive în cadrul campaniei #BeActive. Reprezentanți ai Federațiilor Naționale de Baschet, Fotbal, Scrimă, Bob și Sanie, Karting, Gimnastică, Dans Sportiv, Tir cu arcul, Oină, Tenis de masă, Rugby, Judo, Airsoft, Atletism, Haltere, Kaiac-canoe, Culturism și fitness, Volei, Badminton, Box, Arte Marțiale, Canotaj, Șah, Sportul pentru Toți, Lupte, Modelism și Wush-kungfu vor prezenta momente speciale pe Scena #BeActive de dimineață, de la ora 10.50, până seara, la ora 22.00.

De asemenea, Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport (UNEFS) București, RomaniaActive, Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP), Muzeul Fotbalului și Centru Național de Formare Profesională a Antrenorilor vor avea ateliere inetractive unde vor îi primi cu brațele deschise pe toți iubitorii de sport.

Copii care vor fi activi și vor dori să descopere tainele diferitelor sporturi vor primi câte un pașaport #BeActive.

Noaptea #BeActive se anunță spectaculoasă. Între orele 20.00 și 22.00 vor avea loc show-uri pe apă susținute de sportivi de la canotaj și kaiac-canoe, iar pe scena #BeActive vor oferi demonstrații performeri din cadrul federațiilor de Dans Sportiv, Box, Haltere, Fitness și Culturism - Womans's and Men's Bikini, Judo, Wushu și Lupte.

Laserele care vor brăzda cerul vor completa o seară #BeActive de vis.

Manifestarea are loc în cadrul Săptămânii Europene a Sportului, o inițiativă a Comisiei Europene menită să promoveze sportul și activitatea fizică în întreaga Europa sub  motto-ul #BeActive. Săptămâna Europeană a Sportului are loc în fiecare an între 23 și 30 septembrie, mii de evenimente fiind organizate de sute de parteneri din țările participante.

 Mai multe detalii, pe https://ec.europa.eu/sport/week/ și http://romaniabeactive.ro/.

Galerie foto