You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Înotătorii au încheiat cu două medalii de AUR și una de BRONZ, FOTE MARIBOR 2023

Lotul de înot al TEAM ROMANIA a încheiat a XVII-a ediție a FOTE cu cele trei medalii cucerite în ultima zi: AUR - Daria Silișteanu, la 100 m spate, AUR și nou record al competiției - Robert Badea, la 400 m mixt, BRONZ - Darius Coman, la 100 m bras.
La o bătaie de braț de podium s-a aflat ștafeta feminină 4x100 m mixt.
Performanțe stropite cu lacrimile de fericire ale medaliaților, dar și cu cele de ciudă ale celor care s-au aflat atât de aproape de prețioasele medalii. Performanțe care le-au demonstrat că ÎMPREUNĂ sunt o forță, că PRIETENIA este un dar neprețuit, iar RESPECTUL se câștigă.

Legătura puternică și comunicarea excelentă dintre întători și antrenorii care îi pregătesc s-a materializat la Maribor prin trofeele pentru care sportivii se pregătesc cu atâta trudă.

O mare parte dintre medaliații de la Maribor au fost prezenți și la FOTE Banska Bystrica 2022, și au demonstrat că perseverența, ambiția, munca și nu în ultimul rând experiența pot aduce medaliile mult dorite.

GENERAȚIA DE AUR a înotului românesc care a cucerit la FOTE Maribor 2023 nu mai puțin de 8 MEDALII, are potential să transforme trofeele de la festivalul juniorilor în medalii olimpice.

Palmares înot FOTE Maribor 2023
5 AUR
Daria Măriuca Silișteanu - 100 m spate
Robert Andrei Badea - 200 m mixt
Daria Măriuca Silișteanu, Aissia Claudia Prisecariu, Diana Gabriela Stiger, Ana Maria Sibișeanu, Denisa Maria Bacalu - ștafeta 4x100 m liber
Aissia Claudia Prisecariu - 200 m spate

3 BRONZ
Darius Ștefan Coman - 100 m bras
Andrei Theodor Proca - 1500 m liber
Darius Ștefan Coman - 200 m bras

FELICITĂRI tuturor celor 12 înotători aI TEAM ROMANIA - Eric Ștefan Andrieș, Denisa Maria Bacalu, Robert Andrei Badea, Darius Ștefan Coman, Tudor Andrei Iordache, Aissia Claudia Prisecariu, Andrei Theodor Proca, Ana Maria Sibișeanu, Daria Măriuca Silișteanu, Diana Gabriela Stiger, Mihai Andrei Țăpîrluie, Alecsia MariaTenciu!

FELICITĂRI antrenorilor care i-au însoțit - Iulia Cristina Becheru, Gabriel Iulian Cojocaru, Marius Andrei Pinticanu, Valentina Georgiana Brat, dar și celor care au rămas acasă și au urmărit de la distanță, cu emoții și mai mari, evoluția elevilor lor - Andrei Pinticanu, Luis Lăcătuș!

Galerie foto