You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Crosul Național Ziua Olimpică 2023, în blocstart, la Timișoara

Editia din acest an a Crosului Național Ziua Olimpică va avea loc sâmbătă, 10 iunie, la Timișoara, capitala culturală europeană în 2023.
 
Iubitorii de mișcare se vor putea înscrie GRATUIT la competiția tradițională susținută de Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR), prin Academia Olimpică Română (AOR), cu sprijinul Primariei Municipiului Timișoara și al Inspectoratului Școlar Județean Timș, atât în Piața Libertății din Timișoara între orele 8:00 și 9:30 cât și accesând  link-ul https://forms.gle/WLrXRu8z9b2gdNR19
 
Se va concura pe mai multe categorii de vârstă: 6-8 ani (fete și băieți), 9-11 ani (fete și băieți), 12-14 ani (fete și băieți), 15-19 ani (fete și băieți) și Open +20 ani (feminin și masculin) - singura condiție fiind ca doritorii să fie apți de efort fizic.
Cei înscriși vor intra în posesia tricourilor cu însemnele olimpice înainte de start.
 
La ora 10:00 este programat primul start, la categoria de vârstă 6-8 ani, pe distanta de 600 m. 
Va urma startul de la 9-11 ani, unde se va alerga tot pe distanța de 600 m.  La 12-14 ani se va alerga  800 m, iar la 15-19 ani - 1.500 m.
La categoria de vârstă Open +20 de ani se va alerga pe distanța de 3.000 m.
 
Alături de participanți, vor fi prezenti Mihai Covaliu, presedintele COSR, George Boroi, secretarul general al COSR, Simona Tabără Amânar, directorul AOR precum și reprezentanți ai administrației locale. 
Toți participanții la cros vor primi din partea Comitetului Olimpic și Sportiv Roman, la finalul curselor, diplome de participare și medalii cu însemnele olimpice. 
Ocupanții primelor trei locuri, la fiecare categorie de vârstă, atât la feminin cât și la masculin, vor primi cupe, biciclete, trotinete, rachete de tenis și seturi de mingi de tenis oferite de COSR.
 

Galerie foto