You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

JE Cracovia Malopolska 2023, pomovate în toată Polonia

Cu 100 de zile înainte de startul celei de a III-a ediții a Jocurilor Europene Cracovia Malopolska 2023, oranizatorii competiției au demarat o uriașă campanie de promovare a evenimentului. Simboluri ale competiției au fost afișate pe clădiri și locuri importante din Polonia.

Stadionul Naţional, Gara Centrală și din Turnul Varșovia, Tauron Arena din Cracovia, Gara din Katowice,  Sala de sport și divertisment  din Toruń sunt doar câteva dintre spațiile de unde iubitorii de sport sunt invitați să participle la sărbătoarea sportului din Polonia.

Totodată, campania a fost lansată pe diverse platforme media din spații urbane, mall-uri, cluburi de fitness, pe străzi și în stațiile de autobuz.”Chemarea” la Jocurile Europene a început de pe 20.000 de ecrane LCD, plasate în orașe din întreaga țară, iar  prin anunțuri vocale de pe aeroportul din Cracovia și prin numeroase eforturi de marketing pe internet, oamenii sunt invitați să participle la Jocurile Europene.

Întreaga Polonia este informată că au rămas mai puțin de 100 de zile până la începerea importantului eveniment sportiv la Cracovia.

Ceasul unde, simbolic, a început numărătoarea inversă până la startul Jocurilor a fost plasat chiar centrul orașului Cracovia,  într-unul dintre cele mai cunoscute locuri -  Piața Jan Nowak Jezioranski.

Sportivi, localnici sau turiști vor ști în fiecare clipă câte zile, ore minute și schiar secunde au rămas până când pe Stadionul Municipal Henryk Reyman din Cracovia vor începe oficial  Jocurile Europene Cracovia Malopolska 2023

 

Galerie foto