You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

A început numărătoarea inversă pentru Jocurile Europene Cracovia-Małopolska 2023

Mai sunt 100 de zile până la startul celei mai mari competiții sportive multisporturi din Europa a anului -  Jocurile Europene Cracovia-Małopolska 2023. Momentul a fost marcat de organizatori printr-o ceremonie care a avut loc în centrul Cracoviei. În cadrul festivității, a fost pornită simbolic, numărătoarea inversă.

Competiția care se va desfășura în perioada 21 iunie – 2 iulie 2023 va fi găzduită de 13 orașe din patru provincii, sportivii urmând a se lupta pentru medalii la 26 de sporturi.

Pentru a oferi o și mai mare importanță momentului organizatorii au deschis o platfomă on-line unde iubitori de sport di întreaga lume își vor putea procura bilete cu o reducere de 25% .

Începând de astăzi, oricine se va înregistra în sistem va avea posibilitatea de a cumpăra PATRU bilete pentru sportul ales cu o reducere de 25%, oferta fiind valabilă pentru primele 10.000 de bilete.

Pachetele promo vor putea fi rezervate accesând  https://www.european-games.org/the-games/ticketing/

Vânzarea tichetelor va începe la începutul lunii aprilie.

Accesul la întrecerile de teqball, padel, muaythai și kickboxing va fi însă gratuit. De asemenea, intrarea va fi liberă pe Stadionul Silezia în primele trei zile ale întrecerilor de atletism.

TEAM Romania a marcat de asemenea începutul numărătoarei inverse printr-un material video.

Antonela Manac (triatlon) , Vlad Dascălu (ciclism), Daniela Haralambie (sărituri cu schiurile), Cătălin Chirilă (canoe), Claudia Nechita, Lăcrămioara Prijoc (box), Roxana Sidi (tir sportiv), Christian Chițu (baschet 3x3),  Mario Țîmpu (tir cu arcul), Kinga Barabși (teqball), Maria Atomi, Cosmin Iliuță (rugby), Adrian Șulcă (judo), Adina Diaconu, Elizabeta Samara, Ovidiu Ionescu (tenis de masă), Bianca Ghelber (atletism), Gabriela Botezatu și Andrei Chen (breakdance), Constantin Popovici (sărituri în apă), Alexandra Predescu, Cristina Constantinescu, Greta Vereș, Bianca Benea (scrimă) au transmis mesajul lor cu 100 de zie înainte de startul JE Cracovia Malopolska 2023.

Începând se astăzi, ultimele noutăți despre Jocurile Europene vor putea fi accesate pe rețelele de socializare:

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/europeangames2023/ https://www.instagram.com/eoc_social/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/IgrzyskaEuropejskie2023
TWITTER: https://twitter.com/EOCmedia https://twitter.com/eg2023en

#HASHTAG-urile oficiale ale Jocurilor Europene 2023:
 #europeangames2023 #eg2023 #weareunity #krakow #kraków #małopolska #malopolska #cityofsport #regionofsport #krakówmałopolska2023

#HASHTAG-ul general al Asociației Comitetelor Olimpie Europene (EOC):  #InspiringSportInEurope

 

Galerie foto