You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Procedurile de aplicare pentru acreditări la JO Paris 2024 au fost deschise de CIO

Comitetul Internațional Olimpic (CIO) a deschis procedurile de aplicare pentru acreditări la JO Paris 2024 pentru categoria nedeținătorilor de drepturi de televiziune și de radio (ENR). Platforma de acreditare e deschisă pe site-ul CIO:

În conformitate cu regulile Comitetului Internațional Olimpic, responsabilitatea alocării acestor acreditări revine CIO , în cooperare cu Comitetele Naționale Olimpice.

Responsabilitatea aplicării pentru acreditare revine în totalitate organizațiilor de presă care se înscriu la această categorie. Orice depășire a termenului de aplicare nu va fi luată în calcul. CIO va notifica organizațiile de presă care primesc acreditare în aprilie 2023.

Informații despre acreditare și termene de aplicare, aici:

https://olympics.com/ioc/accred2024...

Formulare prin care se solicită acreditările la JO Paris 2024 se pot trimite numai între 26 ianuarie și 8 martie 2023. Datorită numărului limitat de acreditări disponibile în această categorie, termenul limită de aplicare va fi respectat cu strictețe.

Organizațiile ENR au întreaga responsabilitate de a solicita acreditare la CIO în perioada menționată. Aplicarea se va închide la miezul nopții (GMT+1) pe 8 martie 2023, iar cererile întârziate nu vor fi luate în considerare.

O cerere depusă nu înseamnă că va fi și aprobată. CIO va notifica toți solicitanții (reușiți și nereușiți) până la sfârșitul lunii aprilie 2023.

Acreditările ENR aprobate vor fi apoi trimise de CIO către Comitetul de Organizare pentru Jocurile Olimpice Paris 2024, care, sub rezerva procedurilor sale, este responsabil de procesarea acreditărilor.

Comitetul de Organizare pentru Paris 2024 va trimite organizațiilor care au fost validate pentru ENR documentele nominal începând cu 23 octombrie 2023.

Formularul de acreditare Press by Name trebuie completat, cu numele persoanelor acreditate nominalizate de către organizațiile ENR și aprobate pentru a acoperi Jocurile Olimpice Paris 2024 . Acestea vor fi returnate către Comitetul de Organizare Paris 2024 până la 9 februarie 2024.

Comitetul de Organizare Paris 2024 va trimite Cardul de Identitatea Olimpică și Acreditarea (OIAC) direct către organizațiile ENR aprobate, începând cu mai 2024.

 

Galerie foto