You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Kata Mandel - snowboard și Tudor Zaharia Dobre - schi alpinism, purtătorii drapelului României la ceremonia de închidere a FOTE 2023

Sportivii cu cele mai bune rezultate întregistrate în probele individuale la Festivalul Olimpic al Tineretului European – FOTE Friuli Veneția Giulia 2023 vor purta drapelul României la ceremonia de închidere a competiției.
 
Kata Mandel, locul 4 în întrecerea feminină de snowboard, și Tudor Zaharia Dobre, locul 13 în competiția masculină de sprint la schi alpinism, vor avea onoarea de se afla printre purtătorii de drapel ai celor 47 de țari participante la ceremonie.
 
Sportivii din toate colțurile regiunii care a găzduit Festivalul se vor reuni astăzi pe patinoarul din Udine, unde au avut loc întrecerile masculine de hochei pe gheață, pentru a participa la ceremonia de închidere a FOTE Friuli Veneția Giulia 2023. Aici se vor întâlni cu toții pentru a schimba ultimele impresii de la competiția olimpică care pentru majoritatea a fost prima din viață.
Vor fi ultimele îmbrățisări, ultimele schimburi de insigne, după care Flacăra Păcii se va stinge, iar ștafeta va fi predată următoarelor gazde ale FOTE de iarnă – reprezentanții regiunilor Borjomi și Bakuriani, din sudul Georgiei.

Ceremonia va începe la ora 18:,00, ora României și putea fi urmărită live aici:  https://eoctv.org/live/

Galerie foto