You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

FOTE Friuli Veneția Giulia 2023, aproape de final

Cea de-a XVI-a ediție de iarnă a Festivalului Olimpic al Tineretului European - FOTE Friuli Veneția Giulia 2023 a ajuns aproape de final. Componenții Team România care au intrat în competiție în cea de-a 6-a zi a Festivalului au încheiat întrecerile în a doua jumătate a clasamentelor.
La snowboard cross (SBX) echipe mixte, Ștefan Lazăr s-a accidentat, dar a terminat cursa, iar la final echipa tricoloră, din care a făcut parte și Kata Mandel, s-a clasat pe locul 10.
Lorena Azota Bolîndu, locul 5 în proba de sprint în urmă cu câteva zile, nu a reușit să reediteze performanța și la individual, dar a fost din nou cea mai bine clasată componentă a lotului de schi alpinism al României.

În ultima zi a întrecerilor din Italia, singurii reprezentanții României în competiție vor fi Maria Elisabeta Duicu, Andreea Nicoleta Șchiop, Horia Nicolae Urs și Nicolae Zichil, la biatlon. Cei patru se vor alinia la start în proba de ștafetă mixtă 4x6 km care se va disputa la Centrul Internațional de biatlon Carnia Arena din Piani di Luzza.

Delegațiile celor 47 de țări participante se vor reuni sâmbătă după-amiază la Udine, pentru a particpa la festivitatea de închidere programată să înceapă de la ora 18:00, ora României, în incinta patinoarului din localitate.

Toate rezultatele sportivilor români în ZIUA 6 competițională a FOTE Friuli Veneția Giulia 2023

Schi alpinism
- individual feminin – Lorena Azota Bolîndu - Locul 16 - cu timpul 1:07:27.1; Alexia Maria Blajiu - Locul 24 - cu timpul 1:13:29.5
- individual masculin - Tudor Zaharia Dobre - Locul 30 - cu timpul 1:08:32.0

Schi alpin
- slalom urias masculin - Alexandru Matei Oancea - A fost descalificat

Snowboard
- snowboard cross (SBX) echipe mixte - Ștefan Lazăr, Kata Mandel - Locul 10

Clasamentul la zi al componenților TEAM ROMANIA se poate accesa aici https://www.cosr.ro/competitii/fote/friuli-2023/clasament

Sursa foto: EYOF FVG 2023

 

Galerie foto