You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Team Romania a debutat cu locul 11 la short track, la FOTE Friuli Veneția Giulia 2023

Locul 11, la short track este primul rezultat înregistrat de TEAM Romania la această ediție a Festivalului Olimpic al Tineretului European – FOTE Friuli Veneția Giulia.

Nora Barta, prima comonentă a TEAM ROMANIA care a intrat astăzi în competiție s-a clasat pe locul 4 în FINALA B, cu timpul 2:55.833, în clasamentul general ocupând poziția 11, dintre cele 27 de sportive care s-au aliniat la start.

Competiția a fost câștigată de poloneza Hanna Mazur (2:36.380), urmată de compatrioata sa  Kornelia Wozniak (2:36.504) și Dora Szigeti, din Ungaria (2:36.974).

Nora Barta va evolua mâine în proba de 500 m, iar poimâine la 1000 m.
Pentru ceilalți componenți ai TEAM Romania astăzi a fost zi de pregătire intensă, iar vremea a fost excelentă.

Tot mâine vor intra în competiție săritorii cu schiurile, pe trambulina HS 102 m din Centrul Nordic de sărituri cu schiurile din Planica, Slovenia, și componenții lotului de schi fond al României, care vor lua startul pe pista din Sappada.

Andra Maria Gheorghe, Moise Alexandru Folea și Mircea Ștefan Jipescu vor evolua în probele individuale de sărituri cu schiurile, iar la schi fond, Ionuț Alexandru Costea va lua startul la 10 km clasic, iar Maria Toma, la 7,5 km clasic.

Astăzi domeniul schiabil din Sappada era impecabil, dar mâine se anunță ninsori.

 

Galerie foto