You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Vizită diplomatică la Casa Olimpică

Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român Mihai Covaliu s-a întâlnit cu ES Han Chunlin, Ambasadorul Chinei în România, temele de discuție fiind întărirea cooperării și schimburile continue în domeniul sportului dintre cele două țări.
 
Președintele COSR Mihai Covaliu a apreciat modul în care China a pregătit și organizat meticulous Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing din acest an și a apreciat munca completă a Chinei în construcția infrastructurii, a reducerii emisiilor verzi, inovațiile tehnologice și securitatea de la Jocuri.
 
Mihai Covaliu și-a arătat disponibilitatea de a consolida un schimb de experiență între cele două părți în ceea ce privește sprijinirea candidaturii României pentru oragnizarea Jocurilor Olimpice de iarnă de Tineret din 2028.
 
ES Ambasadorul Han Chunlin a menționat schimburile sportive frecvente dintre China și România, cele două părți au menținut întotdeauna o bună relație de cooperare. Jocurile Olimpice și Paralimpice de iarnă Beijing 2022 sunt un eveniment de referință organizat de China, care s-au ridicat la înălțime, urmărind excelența și creând un viitor mai bun pentru sporturile de iarnă în China.
 
China este dispusă să continue să realizeze schimburi aprofundate și de cooperare cu România în domeniul sportului.

 

Galerie foto