You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Vizită la Comitetul Olimpic Italian

Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român Mihai Covaliu, împreună cu Majestatea Sa Custodele Coroanei și ASR Principele Radu s-au întâlnit la Roma cu Giovanni Malago, președintele Comitetului Olimpic Italian (CONI) și cu Luca Pancalli, președintele Comitetului Paralimpic Italian.

La întâlnire au mai fost prezenți ES Ambasadorul României la Roma Gabriela Dancău și președintele Consiliului Regal Andrew Popper.

În discuții s-a punctat sprijinul necondiționat pentru sportivii paralimpici și necesitatea integrării prin sport a persoanelor cu dizabilități, importanța colaborării și unității în cadrul Mișcării Olimpice, diversitatea și solidaritatea pe care o promovează lumea olimpică.

Mihai Covaliu a făcut referire și a evidențiat relațiile de colaborare și prietenie dintre cele două țări în Mișcarea Olimpică.
 

La finalul vizitei, Custodele Coroanei și Principele Radu împreună cu Mihai Covaliu și ceilalți invitați au vizitat Muzeul Pietro Canonica, unde au admirat valoroasele lucrări ale reputatului sculptor italian, dedicate Familiei Regale a României.

 

Galerie foto