You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Team Romania, la Sports Festival 2022

La Cluj, s-a încheiat ediția a 3-a a Sports Festival, cel mai mare eveniment multi sport din România, la care Team Romania a fost reprezentată de președintele COSR Mihai Covaliu, alături de sportivii olimpici Laura Ilie, Anca Șipoș si Ana-Maria Popescu.

Timp de patru zile, Clujul a fost capitala sportului românesc, pe Cluj Arena fiind organizate peste douăzeci de ateliere sportive pentru inițierea celor mici, meciuri demonstrative, sports talks in cadrul carora diverse personalitățti din lumea sportului au împărtășit din experiențele acumulate de-a lungul anilor de competiții.

O atmosferă de vacanță, cu o energie aparte, un loc plin de culoare și entuziasm, un eveniment prin care sportul românesc se dezvăluie și își atrage viitori campioni, dat fiind numărul mare de copii care s-au îndrăgostit de sport în aceste zile.

La Sports Festival, tenismanul Horia Tecău și fotbalistul Adrian Mutu au avut parte de două evenimente memorabile care le-au marcat retragerea oficială și la care au participat sportivi de renume la nivel internațional.

Mihai Covaliu, președinte COSR, campion olimpic, mondial și european la sabie:
“ Felicit întreaga echipă pentru organizarea acestui Festival. O inițiativă benefică pentru copii și adulti deopotrivă, iar organizarea acestui eveniment, în Luna Olimpică ne dă speranțe că sportul va ramâne și în continuare cel mai bun ambasador pe care îl avem.”

Anca Șipoș, baschet 3x3 JO Tokyo 2020:
“ Am participat la activitățile din festival și m-am bucurat să-i văd pe cei mici atât de curajoși și curioși. Avem nevoie de astfel de evenimente în România”.

Laura Ilie, campioană europeană la tir sportiv, participantă la JO Tokyo 2020:
“ După o serie de competiții aceste zile de festival au reprezentat o oază de relaxare pentru mine. Atmosfera a fost una extraordinara! Mi-aș dori sa văd cât mai des astfel de inițiative”.

Ana-Maria Popescu, campioană olimpică, mondială și europeană la spadă:
“De foarte mult timp nu am mai văzut atâția copii fericiți la un loc și atâția adulți relaxați. Aceasta este puterea sportului, aduce oamenii împreună! Felicitări tuturor, organizatori și participanți”

 

 

Galerie foto