You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Președintele CIO, primele discuții în Australia cu Consiliul de conducere al Comitetului de Organizare Brisbane 2032

Președintele Comitetului Olimpic Internațional (CIO) Thomas Bach a lăudat organizatorii Jocurilor Olimpice Brisbane 2032 pentru „începutul minunat” al pregătirilor pentru eveniment, în urma unei consultări cu părțile interesate.

Oficialul CIO s-a deplasat la Sydney pentru a se întâlni cu Comitetul de Organizare al Brisbane 2032 după ce Consiliul acestuia a avut prima ședință, la Brisbane.

Consiliul Comitetului de Organizare al Brisbane 2032 care a fost finalizat la începutul lunii aprilie, numără 20 de membri. „Nu suntem doar mulțumiți, ci și impresionați și fericiți și avem un început cu adevărat minunat”, a spus Bach.

„Suntem extrem de impresionați de calitatea Consiliului de Conducere al Comitetului de Organizare Brisbane 2032, de diversitatea și accentul pus pe sportivi și de incluziunea de a avea doi indigeni în Consiliu”.

Bach și oficialii CIO urmează să viziteze țările din Pacific în cursul acestei săptămânii, înainte de a avea la Brisbane alte întâlniri pe tema Jocurilor Olimpice.

La ședința Consiliului de administrație al Comitetului de Organizare Brisbane 2032, principalul punct de discuție a fost asupra necesității de a recruta un director executiv, care ar fi esențial în planificarea Jocurilor.  Sandy Hollway, directorul executiv al Jocurilor Olimpice și Paralimpice Sydney 2000, se pare că este principal favorit pentru acest post.

Sursa foto: www.brisbane2032.au

 

Galerie foto