You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Team Romania la întâlnirea olimpică europeană de la Banska Bystrica

Reprezentanții Comitetelor Olimpice Naționale (NOC) din Europa s-au reunit zilele acestea la Banska Bystrica, în Slovacia, cu trei luni înaintea începerii Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) 2022 pentru sporturile de vară.

Team Romania este reprezentată la eveniment de șeful de misiune pentru FOTE Banska Bystrica 2022 Dragoș Tătaru și de Liliana Dorneanu, adjunctul șefului de misiune.

Oficialii prezenți la eveniment au aflat ultimele detalii despre organizarea celui mai mare eveniment multisport din Slovacia, au fost informați despre situațiile legate de cazare, acreditare, ceremonii și transport. De asemenea, reprezentanții Comitetului Olimpic și Sportiv Român, alături de omologii de la celelalte Comitete Olimpice Naționale Europene, vor vizita bazele sportive și li se va prezenta o parte din echipamentul tehnic care le deservește.

Primarul orașului Banska Bystrica Jan Nosko s-a adresat invitaților în dublă calitate, de edil al orașului care va găzdui competiția și de președinte al Comitetului de Organizare a FOTE Banska Bystrica 2022, competiție al cărei motto este ”Ready to shine”

La FOTE Banska Bystrica 2022, programat în perioada 24-30 iulie a.c., 93 de sportivi (32 băieți și 61 fete) vor reprezenta România la opt discipline din cele 10 ale competiției: atletism, ciclism, gimnastică artistică, handbal feminin, înot, judo, tenis și volei feminin.
Badmintonul și baschetul completează lista sporturilor incluse în programul competiției.

 

Galerie foto