You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Georgiana Pușcariu și David Folea, purtătorii de drapel ai României la FOTE Vuokatti 2022

Biatloniștii Dorina Georgiana Pușcariu și David Marian Folea au fost desemnați purtătorii de drapel ai delegației României la Ceremonia de Deschidere a celei de a XV-a ediții de iarnă a Festivalului Olimpic al Tineretului European care va avea loc în această seară de la ora 20:00 pe Vuokatti Arena Ceremony Plazza.

”Sunt fericită și emoționată de onoarea de a fi putătorul de drapel al României la Ceremonia de deschiderea a Festivalului. La Jocurile Olimpice ale Tineretului de la Lausanne am fost impresionată când am defilat la deschidere, iar acum emoțiile sunt și mai mari”, a mărturisit Georgiana Pușcariu cu câteva ore înainte de ceremonie.

”Sunt mândru, dar și bucuros, că nu voi purta singur drapelul României la ceremonie. Îmi doresc foarte tare care rezultatele pe care le voi obține la FOTE să demonstreze că am meritat onoare de a fi unul dintre purtătorii de drapel ai României”, a spus la rândul său David Folea.

Dorina Georgiana Pușcariu a participat la Jocurile Olimpice de Tineret Lausanne 2020, în întrecerile de schi fond, iar la Vuokatti va evolua la biatlon.
David Folea, locul 10, în 2022, la ștafetă la Cupa IBU rezervată juniorilor de la Martell (Italia), va face tot posibilul să se autodepășească la FOTE Vuokatti 2022.

Galerie foto