You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Vicepreședintele COSR Camelia Potec a primit trofeul 2021 FINA Presidential Award

Onoare, mândrie, pasiune! Munca, talentul, dăruirea și perseverența vicepreședintelui Comitetului Olimpc și Sportiv Român Camelia Potec, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, au fost recompensate de forul internațional de natație (FINA).
Fosta mare înotătoare, campioană olimpică la Atena, în 2004, și-a demonstrat valoarea și ca manager, iar aseară, în cadrul Congresului Extraordinar al FINA de la Abu Dhabi, din Emiratele Arabe Unite, i-a fost decrnat trofeul anului “2021 FINA Presidential Award”.

După un an 2021 cu performanțe de înaltă clasă ale înotătorilor români alături de care s-a aflat în permanență, împreună cu o echipă managerială de top, meritele Cameliei Potec au fost răsplătite de FINA.

“După mulţi ani de implicare, pasiune, realizări dar şi de eşecuri, munca în echipă atrage după sine recunoaştere. Acest trofeu este al vostru, al tuturor celor care aţi contribuit la dezvoltarea nataţiei din România: sportivi, antrenori, părinţi, cluburi afiliate, parteneri, foruri superioare şi guvernamentale, susţinători, jurnalişti şi, nu în ultimul rând, întreaga echipă a Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern. Sunt sigură că împreună vom continua să ne aducem aportul la dezvoltarea nataţiei în lume! Sunt onorată şi recunoscatoare! Mulţumesc, FINA! Mulţumesc, domnule preşedinte al FINA, Husain Al-Musallam!”, a spus Potec.