You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Ana Maria Popescu, invitată oficial să se alăture echipei COSR

Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român Mihai Covaliu și secretarul general George Boroi au participat la Gala Scrimei care avut loc la Sala Amfiteatru din incinta Casei Olimpice, festivitate în cadrul căreia au fost premiați cei mai buni scrimeri din 2021.

Ana Maria Popescu, care a anunțat că a pus capăt carierei sale impresionante, a primit mulțumiri și recunoștință, dar și o propunere din partea conducerii Mișcării Olimpice, să intre în echipa Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

”Un capitol din cartea ta se închide dar noi credem că povestea trebuie să continue. Te așteptăm alături de noi în ECHIPA TEAM ROMANIA, de partea cealaltă, să ajutăm sportivii să obțină performanțe.!” a lansat propunerea Mihai Covaliu.

”Ana este un sportiv imens, sunt mândru și onorat că i-am fost alături de la prima legitimare la CSA Steaua și până la ultima medalie câștigată la Tokyo 2020. Întăresc propunerea de a intra în echipa COSR și vom negocia pentru acesta!” a spus George Boroi.

Ana Maria Popescu a declarat se simte onorată și a promis că până la finalul anului va oferi răspuns conducerii COSR.

La Gala Scrimei un moment aparte a fost strângerea de mână dintre ministrul Sportului Eduard Novak și Ana Maria Popescu. Presa nu a ratat ”împăcarea”.

Galerie foto