You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Mihaela Hogaș și Bianca Stănică s-au autodepășit la Cupa Mondială de la Salt Lake City

În cadrul etapei Cupei Mondiale care a avut loc la Salt Lake City, în Statele Unite ale Americii, competiție care punctează în calificările pentru Jocurile Olimpice de la Beijing din 2022, reprezentanții României au obțiut rezultate promițătoare.

Mihaela Hogaș și-a îmbunătățit performanțele personale la 500 m și la 1000 m, iar Bianca Stănică a înregistrat cea mai bună performanță a sa la 1000 m. Timpii 38.526, respectiv 1:16.195, înregistrați de Mihaela Hogaș la 500, respectiv 1000 m, reprezintă și noile recorduri naționale la aceste probe.

”În fiecare an ne străduim să batem recordurile naționale cu o zecimă sau câteva sutimi. De astă dată au fost 3 zecimi la 500 m și două secunde și jumătate la 1000 m. Se poate mai mult și sperăm să reușim rezultate mai bune la Calgary”, a spus Bogdan Stănescu, antrenorul lotului de patinaj viteză are participă la întrecerile Cupei Mondiale din acest sezon.

La mass start, Cosmin Nedelea nu s-a calificat în finală, dar a înregistrat timpul 8:04.360, considerat bun de antrenorul său Bogdan Stănescu.

Etapa Cupei Mondiale de la Calgary programată la finalul acestei săptămâni este ultima competiție în cadrul căreia cei trei patinatorii de viteză români pot obține rezultate care să le mărească șansele de calificare la Beijing 2022.

Galerie foto