You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

România, în top 10 la bob două persoane masculin, la debutul Cupei Mondiale 2020-2021

La Innsbruck, în Austria, au avut loc primele etape din cadrul edițiilor din sezonul 2021-2022 ale Cupei Mondiale la bob și skeleton, competiții care contează în cursa de calificare la  JO Beijing 2022.

La bob două persoane, Mihai Tentea, pilot, și Ciprian Daroczi, împingător, campionii mondiali la bob U23 și medaliați cu bronz la bob U26, în ianuarie a.c., .au fost în top 10. Pe pârtia olimpică de la Igls, elevii lui Iulian Păcioianu au avut două manșe bune, încheiate pe locul 10, respectiv, 8, iar la general s-au clasat pe 10, din cele 24 de echipaje care s-au aliniat la start.

 La bob patru persoane masculin, Mihai Tentea, Raul Constantin Dobre, Ciprian Daroczi și Cristian Radu au încheiat pe locul 16 din 26 de echipaje.

Andreea Grecu a terminat a 15-a la monobob, din 28 de concurente, iar la bob două persoane, alături de Katharina Wick, a încheiat pe 17, dintre cele 24 echipaje care au luat startul.

Tot la Innsbruck, la skeleton, Sebastian Enache a terminat pe locul 25 în prima manșă și a ratat accesul în manșa secundă.

Galerie foto