You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Comitetul Olimpic din Slovenia a împlinit 30 de ani

Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) a onorat invitația forului olimpic din Slovenia și a participat la aniversarea celor 30 de ani de existență a Mișcării Olimpice din această țară.

George Boroi, secretarul general al COSR, și Cristian Butariu, directorul Departamentului Relații Internaționale și Comunicare al COSR, au fost prezenți împreună la evenimentul care a marcat împlinirea celor 30 ani. Slovenia s-a remarcat ca una dintre națiunile olimpice cu un ritm impresionant de creștere în raport cu numărul populatiei, într-o perioada de timp relativ scurtă de la înființarea forului său olimpic.

Concertul Galei Aniversare a fost susținut de Orchestra Simfonică a Radio-Televiziunii slovene și a fost transmis în direct de televiziunea națională. La aniversare au participat reprezentanți din toate Comitetele Olimpice  ale  grupului informal al CNO-urilor Europei Centrale și de SE, ocazie cu care președintele Comitetului Olimpic din Slovenia Bogdan Gabrovec si secretarul general Blaz Perko au mulțumit fiecăruia pentru prezență și și-au reafirmat solidaritatea cu membrii grupului.
COSR este membru fondator și unul din liderii de opinie ai acestui grup.

Galerie foto