You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Bazele sportive pentru FOTE Vuokatti, sub lupa Comisei de Coordonare

Florin Mișcă, secretarul adjunct al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, președintele Comisiei de coordonare a celei de a XV-a ediții de iarnă a Festivalului Olimpic al Tineretului European - FOTE Vuokatti 2021 din partea EOC, împreună cu ceilalți membri ai Comisiei, inspectează zilele acestea bazele sportive care urmează să găzduiască înterecerile din cadrul competiției.

FOTE Vuokatti 2021 ar fi trebuit să aibă loc la începutul acestui an, între 6 și 13 februarie, la Vuokatti și Lahti, în Finlanda, și inițial a fost amânat pentru perioada 11-18 decembrie a.c, din cauza pandemiei de COVID-19.

Ulterior, organizatorii au decis ca întrecerile să aibă loc în două etape. Între 12 și 17 decembrie 2021 au fost reprogramate întrecerile de hochei pe gheață, iar între 20 și 25 martie 2022 au fost reprogramate restul întrecerilor sportive.

La FOTE Voukatti 2021, România urmează să fie reprezentată în întrecerile de  biatlon, patinaj artistic, schi alpin, schi fond, sărituri cu schiurile, short track și snowboard.

Galerie foto