You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Colaborare între COSR și Ambasada Franței în România

La Casa Olimpică, Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), și George Boroi, secretarul general al COSR, au avut o întâlnire, ieri, 30 septembrie, cu E.S. Laurence Auer, Ambasadoarea Franței în România.
În cadrul întâlnirii s-a discutat încheierea unui protocol de colaborare între cele două entități privind organizarea unor evenimente comune cu caracter cultural si sportiv in vederea găzduirii de către capitala Franței, Paris, a următoarei ediții a Jocurilor Olimpice din 2024.

Un prim proiect comun este Challenge Paris-București, o cursă de ciclism organizată de Asociația Franco-Română Cassiopea în vederea sensibilizării și sporirii conștientizării privind cancerul în rândul femeilor și a îmbunătățirii vieții lor prin practicarea sportului.

Cursa a pornit de la Ambasada României în Franța pe 17 septembrie a.c, iar la start s-au aliniat 30 de participanți care urmează să străbată peste 4000 de km prin Europa pentru a termina pe 16 octombrie, la ora 14:00, la Sediul Comitetului Olimpic și Sportiv Român de lângă Arcul de Triumf.

Le urăm succes ”et bon voyage” participanților și îi așteptăm cu drag la Casa Olimpică.

Galerie foto