You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Team Romania felicitată de Familia Regală a României

Sportivii Echipei Olimpice Team Romania medaliați la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, alături de președintele COSR Mihai Covaliu și secretarul general George Boroi, împreună cu președinții celor două federații olimpice care au câștigat medalii la Tokyo 2020, Elisabeta Lipă - canotaj și Marius Florea - scrimă, au fost primiți ieri la Palatul Elisabeta de către Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu.

Campioanele olimpice Simona Radiș și Ancuța Bodnar (canotaj, dublu vâsle), vicecampionii Ana Maria Popescu (scrimă, spadă), Ciprian Tudosă și Marius Cozmiuc (canotaj, dublu rame), Cosmin Pascari, Ștefan Berariu, Mugurel Semciuc și Mihăiță Țigănescu (canotaj, patru rame) au fost felicitați pentru rezultatele pe care le-au obținut la Jocurile Olimpice de la Tokyo defășurate în condiții fără precedent în istoria olimpică. MS Margareta și ASR Principele Radu le-au urat sportivilor și antrenorilor succes în competițiile viitoare și și-au exprimat speranța într-un viitor mai bun din punctul de vedere al restricțiilor cauzate de pandemia globala.

Președintele Mihai Covaliu a felicitat gazdele cu ocazia împlinirii a 25 ani de mariaj și le-a mulțumit pentru sprijinul moral constant, ca și pentru aprecierea pentru munca și rezultatele sportivilor. A adresat totodata mulțumiri și pentru beneficiul pe care COSR îl are prin Înaltul Patronaj al MS Margareta, pe care l-a prezentat ca fiind expresia unui model de înalt standard de conduită la care ader toata Mișcarea Olimpică din România.

La finalul întâlnirii, Familia Regala a Romaniei a oferit participanților câte o amintire cu însemnele Casei Regale a României, iar, la rândul sau, președintele Mihai Covaliu a oferit gazdelor, din partea Echipei Olimpice un tricou Team Romania cu semnăturile tuturor medaliaților de la Tokyo 2020.

 

Galerie foto