You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Tricolorii medaliați la Tokyo 2020, protagoniștii emisiunii de mărci poștale „Medalii Olimpice 2020”

Romfilatelia a introdus în circulație de astăzi, 18 august, emisiunea de mărci poștale Medalii Olimpice 2020, alcătuită din patru timbre și o coliță dantelată.
 Pe timbrul cu valoarea nominală de 2 lei și pe colița dantelată cu valoarea de 31,50 lei sunt reprezentate Nicoleta Ancuţa Bodnar și Simona Geanina Radiş, campioanele olimpice în proba de dublu vâsle feminin, cu un nou record olimpic.

Pe timbrul cu valoarea nominală de 7 lei este reprezentată scrimera Ana-Maria Popescu, argint olimpic  la spadă individual, pe cel cu valoarea nominală de 9 lei sunt reprezentați Marius Vasile Cozmiuc și Ciprian Tudosă, care au câștigat argintul în proba de dublu rame masculine, iar pe timbrul cu valoarea nominală de 10,50 lei sunt reprezentați Mihăiţă Vasile Ţigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ştefan Constantin Berariu și Cosmin Pascari, care au obținut medalia de argint în proba de patru rame fără cârmaci masculin.

Emisiunea de mărci poștale „Medalii Olimpice 2020” este disponibilă de azi în magazinele Romfilatelia din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, precum și în magazinul online: http://romfilatelia.ro/store/. Aceasta este completată de două plicuri „prima zi”, patru coli de 30 timbre cu 10 tabsuri și patru minicoli de 5 timbre cu vignetă.

Galerie foto