You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Medaliații la JO TOKYO 2020 vor primi mașini TOYOTA

Comitetul Olimpic și Sportiv Român, alături de partenerul său TOYOTA ROMANIA, se bucură să anunțe că toți sportivii TEAM ROMANIA medaliați la JO TOKYO 2020 vor fi recompensați cu câte o mașină TOYOTA.
 
La Conferința de Presă care a avut loc la sediul Toyota Romania din București au participat Mihai Covaliu, președintele COSR, Edit Târcolea, director general Toyota Romania și doi dintre sportivii TEAM ROMANIA medaliați la JO Tokyo 2020: Ana Maria Popescu (scrimă, vicecampioană olimpică spadă) și Mugurel Semciuc (canotaj, vicecampion olimpic cu barca de patru rame).
 
Campioanele olimpice din barca tricoloră de dublu vâsle, Simona Radiș și Ancuța Bodnar, vor fi recompensate cu câte o mașina Toyota C-HR Full Hybrid.
 
Medaliații cu argint, Ana Maria Popescu, Ciprian Tudosă, Marius Cozmiuc, Cosmin Pascari, Ștefan Berariu, Mugurel Semciuc și Mihăiță Țigănescu vor primi fiecare câte o Toyota Corolla Touring Sports Full Hybrid.
 
În cadrul conferinței de presă, Mihai Covaliu a apreciat valoarea rezultatelor obținute la JO Tokyo 2020 și a precizat că cei care au câștigat medalii pentru Team Romania merită să fie recompensați. COSR a salutat deschiderea partenerului său, Toyota Romania și a apreciat susținerea acestuia față de sportul olimpic românesc.
”Ei au câștigat e rândul nostru să îi premiem! Noi toți suntem în slujba sportivilor, suntem cei care le respectăm nevoile și le onorăm rezultatele. Astfel, performanțele sportivilor români la JO Tokyo 2020 vor fi recompensate pe lângă premiile în bani cuvenite pentru locurile 1-6 la competiția olimpică și cu câte o mașină pentru medaliați, așa cum s-a făcut de fiecare dată după JO de la Sydney 2000. Alături de partenerul nostru, Toyota Romania, am ales tipul mașinilor în funcție de valoarea și culoarea medaliilor. Lor, medaliaților, le rămâne acum opțiunea de a-și alege culoarea mașinilor! Ne bucurăm pentru rezultatele lor, sincer, mi-ar fi plăcut să putem oferi mai multe mașini! Cu siguranță, Paris 2024 va fi motivant din acest punct de vedere pentru sportivi TEAM ROMANIA” a declarat Mihai Covaliu, președinte COSR.
 
Edit Târcolea, director general Toyota Romania, i-a felicitat pe sportivii care au câștigat medalii pentru TEAM ROMANIA la JO TOKYO 2020 și a admirat efortul pe care aceștia l-au depus pentru a urca pe podiumul olimpic, modul în care au concurat și atitudinea lor care a inspirat oamenii care i-au privit la televizor.
”Le mulțumim sportivilor TEAM ROMANIA pentru eforturile depuse și îi felicităm pentru performanțele înregistrate la JO Tokyo 2020! În ciuda unui eveniment desfășurat în condiții fără precedent în istorie, delegația României s-a pregătit exemplar și, după cum ne așteptam, s-a întors cu medalii olimpice. În virtutea parteneriatului dintre Toyota Romania și COSR, vom premia medaliații cu automobile Toyota și vom continua să îi susținem în cursa lor spre performanță. Dăruirea și perseverența lor va continua să ne inspire în demersurile noastre de a contura următoarea generație de soluții de mobilitate. Ne mândrim cu faptul că olimpicii României vor conduce automobile Toyota și așteptăm Paris 2024 cu nerăbdare! ” a declarat Edit Târcolea, Director General Toyota Romania.
 
Cei doi sportivi ai TEAM ROMANIA medaliați la JO Tokyo 2020, Ana Maria Popescu și Mugurel Semciuc au fost încântați să participe la conferința de presă și s-au arătat mulțumiți de mașinile pe care le vor primi.
”Apreciez efortul celor care stau în spatele succesului nostru. Oamenii echipei care se străduiesc și ne dedică timp pentru ca noi să putem performa. Nu pot să uit că în drumul spre podiumul olimpic, la primul cantonament oficial, ne-am deplasat cu microbuzul Toyota primit de către FR Scrimă de la COSR și Toyota. Mulțumim, apreciez gestul și de acum mă voi deplasa la antrenamente și evenimente cu propria mea mașină Toyota.”, a declarat Ana Maria Popescu, vicecampioană olimpică la spadă la Tokyo 2020, de cinci ori participantă la JO și medaliată cu aur la Rio 2016 și argint la Beijing 2008.
 
”Este motivant pentru noi sportivii să vedem că munca și eforturile noastre sunt respectate și onorate. Noi toți canotorii medaliați la JO Tokyo 2020 apreciem fiecare gest pe care oamenii din echipa Team Romania îl fac pentru noi. Eu și colegii mei din barca de patru rame suntem mândri că am putut aduce bucurie prin medalia noastră și vom continua să visăm. Urmează Paris 2024 și până atunci ne vom deplasa mai motivați în mașinile Toyota! Mulțumim!” a declarat Mugurel Semciuc, debutant la JO, medaliat cu argint la Tokyo 2020 alături de colegii săi: Cosmin Pascari, Ștefan Berariu și Mihăiță Țigănescu.
 
Mașinile vor fi oferite sportivilor medaliați la JO TOKYO 2020 în cadrul unui eveniment special care va avea loc la Casa Olimpică, în data de 28 septembrie 2021, la București.
 
Toyota Romania este partener al COSR din 2017 și va fi alături de Mișcarea Olimpică din România și pentru JO Beijing 2022 și Paris 2024.
 
Împreună pentru succesul olimpic! Hai, România!

Sursa foto: Toyota/Dragoș Savu

Galerie foto