You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

noiembrie 25, 2021

David Popovici aduce Premiul Piotr Nurowski în România

mai mult

noiembrie 12, 2021

La mulți ani, NADIA!

mai mult

noiembrie 6, 2021

AUR istoric cucerit de David Popovici la Europenele de la Kazan

mai mult

noiembrie 5, 2021

Robert Glință, argint european la 100 m spate

mai mult

noiembrie 5, 2021

Aur și argint pentru România la Mondialele U23 de lupte

mai mult
COSR

COSR – invitație de participare pentru servicii de pază an 2022

Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) organizează procedura proprie în vederea achiziționării de servicii de pază pentru anul 2022, pentru sediul COSR – Casa Olimpică, de lângă Arcul de Triumf –  Bulevardul Mărăști, nr. 20 A, sector 1, București, și Complexul Olimpic Sydney 2000 din Izvorani – strada Complex Pacea, sat Izvorani, comuna Ciolpani, județul Ilfov.

Toți operatorii operatorii economici interesați pot solicita Documentația de atribuire printr-o cerere scrisă conform celor menționate în invitația de participare.

mai mult...
  • Share
COSR

România, în top 10 la bob două persoane masculin, la debutul Cupei Mondiale 2020-2021

La Innsbruck, în Austria, au avut loc primele etape din cadrul edițiilor din sezonul 2021-2022 ale Cupei Mondiale la bob și skeleton, competiții care contează în cursa de calificare la  JO Beijing 2022. La bob două persoane, Mihai Tentea, pilot, și Ciprian Daroczi, împingător, au avut două manșe bune, încheiate pe locul 10, respectiv,  8, iar la general s-au clasat .pe 10, din cele 24 de echipaje care s-au aliniat la start.

mai mult...
  • Share
COSR

CIO a elaborat Programul Educațional JOT, accesibil cu un singur clic

Comitetul Internațional Olimpic (CIO) a pus la dispoziția Mișcării Olimpice un ghid cu conținut educațional pe care îl oferă tinerilor sportivi în timpul Jocurilor Olimpice pentru Tineret (JOT).
Programul educațional “YOG Education Programme @ Youth Sporting Events” (Programul educațional JOT @ Evenimente sportive pentru tineret” poate fi acum accesat gratuit de pe site-ul CIO de Federațiile Internaționale (FI), Comitetele Naționale Olimpice (NOC) și organizatorii de evenimente sportive și campionate.
Cuprinsul programului poate fi accesat AICI

mai mult...
  • Share