You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Japonezii din Matsudo, bucuroși de rezultatele atleților români la Tokyo 2020

Gazde primitoare,  japonezii din Matsudo, localitatea niponă unde atleții români s-au pregătit înainte de startul concursului olimpic de la Tokyo, au urmărit cu emoție evoluția tricolorilor și le-au trimis încurajările lor. În frunte cu Hongoya Kenji,  primarul orașului (foto 1) și membrii Asociației Cultura Sport România Japonia (JRSCA) care au contribuit la consolidarea legăturii dintre Comitetul Olimpic și Sportiv Român, sportul românesc și Matsudo, cu toți au fost alături de Team Romania de la începutul Jocurilor. 

În ciuda restricțiilor severe din Japonia cauzate de pandemia de coronavirus, administrația locală din Matsudo a deschis porțile stadionului de atletism din incinta Matsudo Sports Park  și a săliilor de gimnastică și fitness din Sala Polivalentă Kakinokidaikouen.

În cele aproape două săptămâni (16 iulie - 1 august a.c.) cât a durat stagiul de pregătire preolimpică în Japonia, Primaria din Matsudo a avut grijă să le ofere atleților români cele mai bune condiții de cazare, masă și pregătire.

Între gazdele din Matsudo și componenții lotului de atletism la României s-a legat o frumoasă prietenie, iar încurajările niponilor au mers la sufletele sportivilor tricolori.

Mulțumim Matsudo și JRSCA pentru tot sprijinul acordat!

Galerie foto