You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Bine ai revenit acasă, Marian Drăgulescu!

Gimnastul Marian Drăgulescu a fost primit astăzi pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni cu flori și îmbrățișări de reprezentanții Comitetului Olimpic și Sportiv Român.
La Tokyo 2020 Marian Drăgulescu nu a  reușit să se califice în finala de la sărituri și să intre în lupta pentru mult râvnitul titlu olimpic, dar  puterea sa de muncă, seriozitatea cu care s-a pregătit până la 40 de ani, o vârstă la care alți sportivi sunt demult retrași din activitatea competițională, sunt modele demne de urmat.

Vicecampion olimpic la sol și dublu medaliat cu bronz olimpic cu echipa și la sărituri la Atena 2004,  multiplu campion mondial și european, Marian Drăgulescu rămâne mare sportiv, un exemplu de dăruire și sacrificiu.

Marian Drăgulescu a scris istorie în sportul românesc și în gimnastica mondială.  A fost primul gimnast din lume care a executat o săritură extrem de spectaculoasă și dificilă în același timp, care acum îi poartă numele și este gimnastul român cu cele mai multe medalii de aur cucerite la  Europene – zece, mai multe chiar și decât „Zeița de la Montreal” Nadia Comăneci, care are nouă titluri continentale.

Sursa foto: ALEX MICSIK / AGERPRES FOTO

Bine ai revenit acasă, campionul nostru!

Galerie foto