You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

octombrie 21, 2021

Programul de pregătire, calificarea şi participarea sportivilor români la Tokyo 2020, analizate în cadrul Forumului COSR

mai mult

octombrie 18, 2021

Flacăra Jocurilor Olimpice Beijing 2022 a fost aprinsă astăzi la Olympia Antică (VIDEO)

mai mult

octombrie 16, 2021

Cursa ciclistă ”Paris – București Challenge” s-a încheiat în aplauze pe esplanada Casei Olimpice

mai mult

octombrie 13, 2021

Allianz-Țiriac, asigurătorul oficial al COSR al Echipei Olimpice - Team Romania

mai mult

octombrie 4, 2021

Întâlnire online cu Thomas Bach

mai mult
COSR

Ceremonia de înmânare a Flăcării Olimpice oficialilor chinezi (VIDEO)

Flacăra Jocurilor Olimpice Beijing 2022 a fost aprinsă ieri potrivit ritualului olimpic lângă Templul Hera din Olympia Antică și este așteptată să ajungă în China pe 20 octombrie a.c., penru că tradiționala Stafetă Olimpică prin Grecia a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus.
După ceremonia de aprindere, Flacăra Olimpică a plecat spre Stadionul Panathenaic din Atena, unde astăzi, 19 octombrie, va fi oferită oficial reprezentanților Comitetului de organizare Beijing 2022,

mai mult...
  • Share
COSR

A fost semnat Armistițiul Olimpic pentru Beijing 2022

Președintele Comitetului Internațional Olimpic (CIO) Thomas Bach și Katerina Sakellaropoulou, președintele Greciei, au semnat  Armistițiul Olimpic pentru Jocurile Olimpice Beijing 2022, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Muzeul de Istorie a Jocurilor Olimpice antice. Liderilor Mișcării Olimpice și Republicii Elene li s-au alăturat primarii Olimpiei, Ilidei și Spartei, membrii Comitetului Executiv al CIO și alți oficiali sportivi de frunte.

 

mai mult...
  • Share
COSR

Raluca Strămăturaru, candidată pentru un loc în Comisia Sportivilor CIO

Candidatura Ralucăi Strămăturaru pentru un loc în Comisia Sportivilor a Comitetului Internațional Olimpic, nominalizată de Comitetul Olimpic și Sportiv Român, a fost aprobată ieri de membrii Comitetului Executiv al CIO care are loc la Atena.

Pentru cele două locuri vacante din Comisia Sportivilor CIO și-au depus candidatura zece sportive și șapte sportivi din 17 Comitete Olimpice Naționale (CNO), șase sporturi și cinci continente.

mai mult...
  • Share
COSR

Academia Internațională Olimpică a fost redeschisă după doi ani de renovări

Președintele Comitetului Olimpic Internațional Thomas Bach și de președintele Republicii Elene Katerina Sakellaropoulou au inaugurat în Archaia Olympia noul campus al Academiei Internaționale Olimpice (IOA). Renovată timp de doi ani, cu o finanțare de la CIO de 12,5 milioane de euro, Academia a inaugurat noi facilități ale centrului interdisciplinar pentru educație și studii olimpice.

mai mult...
  • Share