You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Un nou grup de olimpici și-a luat zborul spre Tokyo

Spiritul Olimpic a însuflețit din nou Salonul Oficial al Aeroportului Internațional Henri Coandă din Otopeni. Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român Mihai Covaliu, secretarul general al COSR George Boroi și vicepreședintele COSR Camelia Potec i-au condus la avion pe componenți ai loturilor de gimnastică, înot, tir sportiv, atletism și ciclism. Emoțiile, mândria și bucuria de a fi aproape de un vis, acela de a participa la cea mai importantă competiție multisport din lume, se citea pe fețele tuturor sportivilor.

”Știm cum v-ați pregătit la Izvorani”, le-a spus Mihai Covaliu. ”Știm că a-ți respectat regulile.  Știm că vă doriți sa faceți un rezultat mare. Știm și apreciem tot efortul pe care l-ați depus. Voi nu știți ce eforturi mari am depus și noi pentru a va asigura toate condițiile și nici nu trebuie să știți. A fost treaba noastră și va asigurăm că am făcut tot ce ne-a stat în puteri pentru ca voi să aveți toate condițiile pentru pregătire. Colegii noștri va așteaptă la Tokyo să vă conducă în Satul Olimpic. Peste câteva zile vom veni și noi și vă vom fi alături în competiții. Dați tot ce puteți! Hai Romania!”

George Boroi le-a dat tuturor, chiar și celor foarte tineri, un sfat: ”Să nu plecați cu gândul că dacă nu va fi acum, va fi peste patru ani. Vedeți că nu știm nici de pe o zi pe alta ce se întâmplă, așa că mergeți la Jocurile Olimpice de la Tokyo cu gândul că acum e șansă voastră. Acum, nu altă dată să arătați lumii ce puteți, și sunt sigur că puteți. Succes, tuturor! Hai România!”

Olimpicii români sunt așteptați, ca și colegii lor pe aeroportul Tokyo Haneda.

Galerie foto