You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Respect pentru Partenerii și Sponsorii Olimpici!

Jocurile Olimpice nu pot avea loc fără sprijinul sponsorilor olimpici. De aceea, aceștia trebuie protejați deoarece asigură suportul financiar necesar unei bune desfășurări a Jocurilor și contribuie cu bunuri și servicii către Comitetul de Organizare în scopul de a rezolva Jocuri de succes.

Cu toate acestea, există companii care se folosesc de imaginea și însemnele olimpice fără autorizație și își asociază imaginea cu cea a Jocurilor Olimpice inducând astfel în eroare suporterii olimpici. Acest lucru este incorect atât față de sportivi, cât și față de sponsorii oficiali olimpici și mișcarea olimpică.

Încurajați-i și respectați-i pe adevărații sponsori olimpici și sprijiniți-i numai pe aceia care fac într-adevăr un real efort prin implicarea lor în mișcarea olimpică.

Pe plan national, Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) se dezice de sponsorii non-olimpici care se auto-asociază cu Echipa Olimpică Team Romania și compromit astfel viitorul Jocurilor Olimpice și al sportivilor.

Mulțumim, sponsorilor și partenerilor Comitetului Olimpic și Sportiv Român precum și celor ai Comitetului Internațional Olimic

Galerie foto