You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Provocare, joacă, distracție! Sportivi și personalități sportive s-au jucat de-a sportul, pe 1 iunie, de Ziua Copilului

De Ziua Copilului, o serie sportivi și personalități din lumea sportului au intrat într-o cursă copilărească și amuzantă în care au răspuns provocărilor ”de a se juca de-a sportul”.

Gimnasta Larisa Iordache l-a provocat pe campionul olimpic la scrimă Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, care a răspuns bucuros, transmițând provocarea mai departe,către campioana olimpică la atletism Anișoara Cușmir Stanciu, proaspăt aleasă președite al Federației Române de Atletism.

Fostul jucător de tenis Geroge Cosac, vicepreședinte al Federației Române de Tenis, l-a provocat pe Iulian Teodosiu, calificat în proba masulină de sabie individual la Tokyo 2020, iar  baschetbalista Ancuța Stoenescu nu a ”iertat-o” pe campioana olimpică la scrimă Ana Maria Popescu.

Amuzată, Laura Ilie, calificată la Tokyo 2020 în proba de tir 10 m pușcă aer comprimat tir, s-a jucat de-a scrima, iar luptătoarea Alina Vuc a ”cochetat” cu tirul, iar multiplu medaliat olimpic, mondial și european, gimnastul Marian Drăgulescu s-luptat cu o minge de cauciuc.

Biatlonista Eva Tofalvi s-a distrat jucându-se de-a gimnastica, iar campioana olimpică la judo Alina Dumitru împreună cu fiul său au luat la țintă câteva turnulețe de lemn amenajate în sufragerie.

Cu toții au ținut să transmită același mesaj: Sportul se joacă!

Despre cum s-au jucat de-a sportul vedetele sportului românesc, în materialul video de mai jos:

Galerie foto