You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Președintele Federației Internaționale de Gimnastică, în vizită la Casa Olimpică!

Morinari Watanabe, membru al Comitetului Internațional Olimpic și președinte al Federației Internaționale de Gimnastică, a fost astăzi oaspetele președintelui Comitetului Olimpic și Sportiv Român Mihai Covaliu.

La întâlnirea de la Casa Olimpică au participat George Boroi, secretar genral COSR, Irina Deleanu, președinte Federația Română de Gimnastică Ritmică, alături de Carmencita Constantin, președinte Federația Română de Gimnastică și Mircea Apolzan, secretar general FR Gimnastică Ritmică.

Morinari Watanabe le-a urat succes sportivilor Team Romania la Jocurile Olimpice din Japonia, patria sa, și a fost surprins să găsească în biroul președintelui Covaliu săbii din Țara Soarelui Răsare.
Morinari Watanabe și Mihai Covaliu au încrucișat amical săbiile și au vorbit despre situația pregătirilor pentru JO Tokyo 2020.

Morinari Watanabe a punctat apreciativ contribuția gimnasticii românești la dezvoltarea și progresul acestei discipline la nivel mondial începând cu momentul Nadia și primul 10.00 din istoria olimpică de la JO Montreal 1976.

Mihai Covaliu i-a oferit președintelui Watanabe un set al revistelor ”Magazin Olimpic” iar numărul care a stârnit laudele oaspetelui este cel care îl are pe copertă în ipostaza de samurai pe Marian Drăgulescu, cel mai titrat gimnast român din istorie.

Vizita lui Morinari Watanabe în România a avut loc cu prilejul Cupei ”Irina Deleanu” la gimnastică ritmică.

Galerie foto