You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Anul acesta, în spatele fiecărui #Whitecard există o poveste

Campania CartonașulAlb (#WhiteCard), recunoscută în întreaga lume ca un simbol al Mișcării pentru pace prin sport, ajută la promovarea Zilei Internaționale a Sportului pentru Dezvoltare și Pace, grație Organizației Mondiale pentru Pace și Sport cu sprijinul Comitetului Internațional Olimpic. Cartonasul alb este un simbol al puterii pozitive a sportului pentru pace şi incluziune socială,  în contrast cu cartonașele galben și rosu, care semnifică abaterile de la regulamente și infracțiunile din sport.

Campania mondială digitală #WhiteCard creată în anul 2014 de Organizatia Mondiala pentru Pace si Sport promoveaza valorile pozitive și constructive ale sportului, mesajele ajungând în fiecare an la milioane de oameni prin intermediul rețelelor de socializare (Facebook, Twitter, etc.).

Toți cei care participă la această Campanie mondială digitală și ridică un cartonaș alb transmit mesajul că sportul poate ajuta la schimbarea lumii.

În acest an, mesajul campaniei este ,,În spatele fiecărui #Whitecard, există o poveste”, prin care se dorește să se atragă atenția asupra poveștilor indivizilor şi comunităților din întreaga lume care au avut un impact pozitiv asupra sportului.

Poveștile din spatele fiecărui #Whitecard de anul acesta sunt transmise și de o mulțime de iubitori de sport de la filialele AOR din întreaga țară.

#6aprilie #sportpentrudezvoltareșipace #voluntariAOR
#COSR #AOR #whitecard #OnlyTogether #sportday
#sportșieducație #sportșiartă #sportșipace
#BeActive #BeHealty #InternationalDayofSport #PeaceandSport
#6april

Galerie foto