You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Împreună pentru România! Comitetul Olimpic și Sportiv Român împlinește astăzi 107 ani de existență

E o zi specială pentru Mișcarea Olimpică din România, Comitetul Olimpic și Sportiv Român împlinește 107 ani de existență!

Sportul și-a câștigat un rol important în viața noastră și a contribuit semnificativ la transferarea valorilor olimpice societății românești. Excelența, prietenia, respectul, spiritul de echipă și mândria națională sunt asociate de cele mai multe ori cu toți campionii noștri, cu oamenii care i-au ajutat să își împlinească visurile și au sădit spiritul de învingător cu entuziasm și multă dorință.   

Sportul joacă un rol important în viața noastră iar COSR e motorul care transferă societății, umanității, tot ceea ce are mai bun, puterea fizică și spiritul de învingător!

” Azi îmi îndrept gândul spre cei care fac performanță pentru România, au tot sprijinul meu, al nostru. Mă înclin cu respect în fața celor care au făcut performanță și încă inspiră generațiile să creadă în visul olimpic.

Totodată, mă uit cu mare speranță spre cei care le vor urma, spre sportivii din centrele olimpice  spre generațiile viitoare de campioni. Îi încurajez și îi vom sprijini necondiționat cu întreaga Echipă să facă pașii spre marea performanță. Toți suntem Familia Olimpică!

Pentru ei avem datoria să ținem flacăra aprinsă. Cu încredere și speranță!

Vremurile pe care le traversăm, criza de coronavirus, ne-a unit. În această perioadă e nevoie de unitate, de solidaritate, de asumarea deciziilor.  

Solidaritatea nu este doar despre a ne repsecta unii pe alții, este despre a ne ajuta unii pe alții și despre a face parte din această comunitate în care suntem uniți de aceleași principii și ne raportăm la aceleași valori.

Viața post coronavirus va fi diferită de ceea ce am trăit înainte, lumea va ieși schimbată din această perioadă pe care o traversăm cu toții. Sper că ne-am învățat lecțiile și am încredere că împreună, uniți, solidari, ne va fi mai bine. Dar mai cred, că trebuie să fim și solidari cu ceea ce se întâmplă în societatea noastră. Numai printr-un efort comun, numai dacă ne ajutăm unii pe alții, putem depăși această criză.” - Mihai Covaliu, președinte COSR

Galerie foto