You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Elena Andreea Anghel, câștigătoarea MARCH GIVEAWAY - premiul lunii martie oferit de COSR

Marele Premiu al lunii martie oferit de Comitetul Olimpic și Sportiv Român câștigătorului MARCH GIVEAWAY a revenit Elenei Andreea Anghel, din Dobroesti, județul Ilfov. Un echipament de damă complet cu trening, tricou și pantofi sport din NOUA COLECȚIE TEAM ROMANIA, oferite de PEAK, partenerul COSR, precum și brățara personalizată TEAM ROMANIA, colecția limitată a revistelor MAGAZIN OLIMPIC, breloc, insigne și stick USB personalizate COSR, toate au mers la fericita câștigătoare din comuna de lângă București.
Surpriza a fost autograful primit de la președintele COSR Mihai Covaliu pe un plic din colecția ”Sportivi de aur” lansată de Romfilatelia.
Cele 1.455 de înscrieri de pe contul oficial de pe Instagram al COSR au intrat în urna virtuala de pe platforma wask.co, iar extragerea, filmată și postată în story, a scos-o la iveală pe norocoasa iubitoare de sport care va putea purta oricând echipamentul TEAM ROMANIA, din clipa în care îi va fi înmânat de DHL Expres Romania.

”Sunt singura dintre prietenii mei care am participat la concurs și, culmea, am câștigat, iar acum toți sunt entuziasmați să vadă o mică parte din noua colecție TEAM ROMANIA", a mărturisit Elena Andreea Anghel. ” În mod normal aș fi spus că voi purta echipamentul la urmatorul meci cu spectatori de pe Arena Națională, dar luând în considerare pandemia de coronavirus și faptul că Bucureștiul se apropie de , voi purta echipamentul când voi merge la  antrenamentele mele de la sală. E grozav să mă pot îmbrăca la fel cu sportivii noștri participanți la Jocurile Olimpice de la Tokyo pe care abia aștept să-I văd în competiție. Voi urmări în special performanța echipei de fotbal a României la Jocurile care cred ca vor fi un prilej minunat pentru noi toți să facem un pas înainte, lăsând pandemia ușor în urmă”, a mai spus tânăra  care în copilarie a practicat handbalul, iar acum în timpul liber merge la sală pentru aikido și aleargă în aer liber când este cald afară.

Galerie foto