You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

COSR lansează pe Instagram concursul MARCH GIVEAWAY. Marele Premiu - echipament complet TEAM ROMANIA

Luna martie, luna mărțișorului, dedicată în special doamnelor și domnișoarelor, luna care anunță venirea primăverii este întâmpinată de Comitetul Olimpic și Sportiv Român prin lansarea ”March giveaway”, un concurs care se va desfășura până pe 9 martie 2021, ora 24:00. Extragerea câștigătorului va avea loc pe 10 martie 2021.

Orice iubitor al sportului și al Mișcării Olimpice aflat pe teritoriul României care va răspunde provocării COSR va putea obține:

  • Marele Premiu - un echipament de damă complet format din TRENING + TRICOU + ADIDAȘI din NOUA COLECȚIE TEAM ROMANIA, oferite de partenerul PEAK, brățară personalizată TEAM ROMANIA, colecția limitată a revistelor MAGAZIN OLIMPIC, breloc, insigne și stick USB personalizate COSR, precum și un PREMIU SURPRIZĂ cu autograful unui sportiv renumit!!!

Chiar dacă Marele Premiu este dedicat reprezentantelor sexului frumos, în competiție sunt așteptați să intre și băieții, care ar putea oferi un cadou frumos persoanei iubite.

Premiile vor ajunge în siguranță la câștigători prin intermediul DHL Expres Romania.

Care sunt regulile de participare?
1. Follow @olympicromania , @peaksportromania și @dhlexpressromania .
2. Like acestei postări.
3. Tag unui prieten (care are cont activ) într-un comentariu; pentru mai multe șanse de câștig, pot fi lăsate mai multe comentarii cât timp sunt menționați prieteni diferiți.

*Un share în story este apreciat, dar nu obligatoriu.
**Câștigătorul va trebui să fie de acord pentru prelucrarea următoarelor date cu caracter personal: nume, prenume, adresă, număr telefon.

Pentru mai multe amanunte și o rapidă intrare în competiție, click https://www.instagram.com/p/CMAXwkaHbrG/?igshid=xz7p1ueafmmt

Galerie foto