You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Simona Halep s-a vaccinat cu gândul la o medalie olimpică la Tokyo 2020

Simona Halep s-a vaccinat astăzi la Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară "Cantacuzino". Cea mai valoroasă jucătoare de tenis din România la ora actuală a fost întâmpinată cu flori de gazde, iar medicul militar Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 i-a oferit un cadou cu logo-ul „Împreună învingem pandemia”.

”Îmi doream să mă vaccinez. Am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine”, a spus Simona  după ce s-a vaccinat. ”Sper ca tot mai mulți oameni să se vaccineze. Mă liniștește acest lucru, că sunt mai în siguranță după acest vaccin, dar în continuare o să am grijă și o să mă protejez. Dacă este singura modalitate de a scăpa de aceasată pandemie consider că este un lucru potrivit să ne facem vaccinul. Fiecare decide pentru el, dar sfatul meu este să-l facem pentru că de asta am venit astăzi aici”.

În ceea ce privește prezența sa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din această vară, Simona a declarat că își dorește nu numai să fie prezentă ci să și cucerească o medalie.

”Vreau sa merg sută la sută la Olimpiadă și vreau să fac și treabă bună. Se vorbește din ce în ce mai mult de Olimpiadă. Îmi doresc foarte mult medalia și sper să reușesc să iau una, oricare ar fi ea și să ne bucurăm de momentul de acolo. Sper să nu fie greu așa cum a fost în Australia. Pentru că a fost un pic greu”, a mărturisit Simona. Despre pregătirea împreună cu Horia Tecău, viitorul său partener pentru întâlnirile olimpice de dublu mixt de la Tokyo 2020, Simona a spus că cel mai probabil va începe antrenamentele  în mai, iunie.

Galerie foto