You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

4 FEBRUARIE 2021 – One year to go! A mai ramas un an pana la Jocurile Olimpice de iarna Beijing 2022!

De astăzi, 4 februarie 2021, mai avem exact un an până la startul ediției de iarnă a Jocurilor Olimpice care vor avea loc la Beijing în 2022. O zi importantă pentru Mișcarea Olimpică din întreaga lume, sărbătorită atât de organizatorii Jocurilor din China cât și de Comitetul Internațional Olimpic (CIO).

În cadrul campaniei #StrongerTogether, CIO a planificat o serie de activități atât pentru a scoate în evidență puterea sportului și în special a Jocurilor Olimpice de a aduce oamenii împreună, cât și pentru a marca această dată de referință. Evenimentele au loc în mediul virtual și au în prim plan rezistența și forța sportivilor din întreaga lume de a se pregăti pentru calificarea și participarea Jocuri.

De astăzi, Mișcarea Olimpică își va folosi rețelele digitale și sociale pentru a-și arăta sprijinul pentru toți sportivii care se pregătesc pentru Beijing 2022.

Potrivit tradiției, cu un an înainte de startul Jocurilor, Thomas Bach, președintele CIO, a trimis invitațiile oficiale de participare la cea mai mare competiție multisport de pe mapamond sportivilor olimpici din Comitetele Naționale Olimpice (CNO) de pe toate continentele.

Mesajul transmis presedintele Thomas Bach cu un an înainte de startul JO Beijing 2022 poate fi urmarit accesand link-ul de mai jos:

Tot pentru a marca un an până la Beijing 2022, canalul olimpic de televizune al CIO  va prezenta momente de neuitat de la Jocurile Olimpice de Iarnă. Din 4 februarie până pe 20 februarie, va include o selecție a câtorva dintre cele mai bune momente și cele mai inspirate spectacole ale legendelor sportului care au făcut istorie la Jocurile Olimpice de Iarnă.

La Beijing au avut loc manifesari grandioase pentru a marca un an până la începerea Jocurilor de iarnă din 2022.

Sursa foto: Facebook Beijing 2022

Galerie foto