You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Andreea Grecu, în topul mondial la finalul Cupei Mondiale de bob 2020 -2021

Cu aproape un an înaintea startului celei de a XXIV-a ediții de iarnă a Jocurilor Olimpice, competiție programată a avea loc la Beijing, în 2022, Andreea Grecu a terminat sezonul 2020 -2021 al Cupei Mondiale de bob pe locul 2 la general, în proba olimpică, monobob.

Andreea Grecu, participantă la două ediții ale JO, este sportiva cu cele mai multe coborâri în sezonul proaspăt încheia. A luat startul în cinci curse, de trei ori clasâdu-se în top 10.

În proba feminină de bob două persoane, Andreea a pilotat echipajul României care la final s-a clasat pe locul 4 la general în Cupa Mondială. În cele opt curse ale sezonului, Andreea le-a avut coechipiere pe Katharina Wick sau Teodora Vlad, în șase dintre curse, echipajul tricolor terminând în primele 10 poziții

Pe de altă parte, la Campionatele Europene de bob, echipajul de dublu al României, cu Andreea Grecu și Katharina Wick în formație, a terminat pe locul 5.

În competiția masculină, Mihai Tentea figurează pe locul 14 în clasamentul general al Cupei Mondiale la bob două persoane, iar cu bobul de 4, pe locul 18.

La finalul acestei săptămâni, componenții lotului olimpic al României vor participa la Campionatul Mondial de bob găzduit de localitatea germană Altenberg, programat în perioda 5-14 februarie 2021.

Sursa fotot: Federația Română de bob și sanie/ Federația Internaționala de Bob (IBSF)

Galerie foto