You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

România, locurile 5, 8 și 11 la CE de bob din Germania

Reprezentanții României, coordonați de antrenorul Iulian Păcioianu, au obținut rezultate onorabile la Campionatele Europene de bob care s-au încheiat ieri la Winterberg, în Germania.

Cea mai bună clasare a reușit-o echipajul compus din Andreea Grecu și Katharina Wick care a terminat pe locul 5, la 19 sutimi de secundă de tandemul care a urcat pe cea de-a treia treapta a podiumului.

Tricolorele au început mai slab, cu o primă manșă unde au înregistrat al 7-lea timp, și, în ciuda celui de-al 3-lea timp obținut în manșa secundă, n-au reușit să recupeze  decât două locuri.

În proba masculină de bob două persoane, echipajul Mihai Tentea- Ciprian Daroczi a terminat pe locul 8, după ce, la fel ca la feminin, tandemul tricolor a avut o manșă secundă mai bună.Per total însă, românii  au fost mai lenți cu 1.59 secunde comparativ decât ocupanții primului loc.

La bob patru persoane, echipajul format din Mihai Tentea, Cristian Radu, Nicolae Daroczi și Constantin Dobre s-a clasat pe locul 11, în ultima zi întrecerilor din cadrul Campionatului European.

Sursa foto: IBSF | Viesturs Lacis

Galerie foto