You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

100 de zile pana la inceperea Stafetei Tortei Olimpice - Speranta ne lumineaza calea!

Comitetul de Organizare al Jocurilor Olimpice Tokyo 2020 a revizuit traseul Tortei Olimpice, iar cele 100 de zile ramase pana la startul Stafetei Flacarii au fost marcat in capitala Japoniei prin iluminarea turnului de observatie Skytree in culorile Tortei, roz de la floarea de cires - simbol al Japoniei si auriu - de la Flacara Olimpica.

Municipalitatile locale care vor participa la Stafeta Tortei Olimpice anul viitor au fost confirmate, iar Flacara isi va incepe calatoria mult asteptata pe 25 martie 2021 de la Centrul National de Instruire J-Village din Fukushima.

Flacara va calatori prin 859 de municipalitati din toate cele 47 de prefecturi inainte de a ajunge la Stadionul Olimpic din Tokyo pe 23 iulie.

"Speram ca puterea Stafetei Totei Olimpice va putea fi simtita de un numar  cat mai mare posibil de fani", a declarat vice-directorul general Tokyo 2020 NUNOMURA Yukihiko la o conferinta de presa. „De asemenea, vom oferi oamenilor din intreaga lume posibilitatea sa urmareasca online Torta in jurul Japoniei. Contramasurile COVID-19 vor fi respectate pe toata durata Stafetei, iar purtatorii de Torte, oficialii care lucreaza la Program si cetatenii din municipalitatile locale vor putea lua parte in deplina siguranta la evenimentele care vor marca trecerea Flacarii Olimpice prin localitatile alese”.

Sursa foto: TOKYO 2020

Galerie foto